U bent hier: Rota de Portugal > Camping Convívio
Camping Pelinos

Camping Pelinos

Schitterend gelegen terrassencamping met nieuwe enthousiaste eigenaars.  Zeer ruime plaatsen met veel groen en privacy. Ongedwongen sfeer, kleurrijk en gastvrij.

Faciliteiten

Wilt u zorgeloos kamperen in een oase van rust? Bezoek dan Camping Pelinos! Geniet van een lekker drankje op ons gezellige terras of neem een verfrissende duik in het kraakheldere zwembad. Nu met vernieuwd sanitair en gratis WiFi. En niet te vergeten... iedere ochtend verse broodjes!

Bezienswaardigheden

Ook in de nabije omgeving is veel te doen. Bezoek de gezellige, middeleeuwse stad Tomar of zoek verkoeling in het schitterende binnenmeer Castelo de Bode. Kent u de gloednieuwe snelweg naar de kust? U bent nu binnen een uur in Nazaré en bezoekt in een handomdraai de fantastisch mooie steden zoals Fátima, Batalha of Alcobaça. Zin in een wereldstad? Neem de rechtstreekse treinverbinding naar Lissabon!

Praktisch

Eigenaren: Rémy & Esther Hoope
Open: 15 februari – 15 oktober
Aantal plaatsen: 25

Adres: Pelinos 77, Aboboreiras    2300-093 Tomar
Telefoon: (00-351) 918860526/ 249301814
GPS: N 39o:38'.17" W 08o:20'.13"
Website: www.campingpelinos.com
E-mail: info@campingpelinos.com

Routebeschrijving
Negeer alle afslagen naar Tomar en blijf net zolang op de IC3 tot u de afslag naar de IC9 ziet, richting "Fátima, Ourém en Tomar Norte". Neem op de IC9 de afrit "N110 Tomar Norte Hospital". Vervolgens neemt u (vlak voor het tankstation Sopor) de eerste weg naar links, richting Aboboreiras. Volg vanaf hier de bordjes naar de camping. Tot snel!

Camping Pelinos Kamperen Pelinos, rondreis Camping Portugal Kamperen Portugal rondreis
Free counter and web stats   [ Website: A Vida Boa ]