• English
  • Nederlands
  • Deutsch
  • Português
  • Français

Landelijk gelegen
campings in Portugal

IEDEREEN IS WELKOM

ROTA DE PORTUGAL

Het Portugese binnenland leent zich bij uitstek als vakantiegebied voor de rust-, cultuur- en natuurminnende vakantieganger. Met de verschillende klimaatzones, zee, heuvels en bergen is Portugal het hele jaar door een prima vakantiebestemming.

Om het vinden van Nederlandse, gastvrije, op het binnenland gelegen campings gemakkelijker te maken, zijn een aantal camping eigenaren gaan samenwerken als RdP-campings. U stelt zelf uw kampeerroute samen door een keus te maken uit enkele van deze campings.

  • Ook bij onverhoopte problemen onderweg kunt u een beroep doen op ons.
  • U kunt de dichtst bijzijnde camping bellen om hulp, om iets te vertalen of om iets uit te laten leggen.
  • En dit in Portugal waar kamperen nog leuk en betaalbaar is.
Kaartje

Kamperen met

10% korting

U krijgt bij de eerste RdP-camping een gesigneerde folder, welke op de volgende campings tijdens uw route of rondreis gedurende het lopende kalenderjaar 10% korting (exclusief electriciteit) geeft. Onze prijzen zijn in het voorseizoen vergelijkbaar met die van andere campingcheques en kortingsgidsen. Mensen die deze winter de Rustiek Kamperen RdP folder op de beurs hebben gekregen, krijgen bij de eerste camping al 10% korting

Tolwegen

Voor uitleg over de manier van betalen en de snelwegen die het betreft verwijzen we je naar de anwb. Voor het regelen van betaling via internet verwijzen we je naar krediet kopen. Op de pagina van de specifieke camping vindt u het dichtsbijzijnde registratie­punt.

camper- en autoverhuur

Ben je enthousiast geworden, maar is Portugal ver weg, denk dan eens aan camper- of autohuur. Adressen voor camperhuur zijn mcrent, go caravaning, Portugal by van, Algarve campers.

Touristinfo

Op onze campings zijn verschillende bijzondere activiteiten te doen, o.a. wandelingen in de natuur of door de omliggende dorpjes, wijnen en port proeven, Portugese maaltijden, massages en watersport.